BatavierenBende Kenniscafé

Het KennisCafé van de BatavierenBende is ieder kwartaal de plek voor iedereen in de agri-business die iets met marketing doet!

Ontdek de toekomst van marketing

BatavierenBende presenteert het BatavierenBende KennisCafé.

De Nederlandse Agrarische sector is toonaangevend in de wereld. Het is een kennisintensieve industrie. We zien bij de nieuwe generatie agrarische ondernemer niet alleen ontwikkeling in het veld, maar ook bij hun eigen kennisvergaring. Om aansluiting te houden bij de klant van de toekomst is verandering van marketing methodiek noodzakelijk. BatavierenBende combineert een hoog kennis niveau van de agrarische sector met praktische toepassing van nieuwe marketing inzichten en technologieën vanuit verschillende branches. In het BatavierenBende KennisCafé  laten sprekers hun licht schijnen op  de toekomst van marketing.

Kennis delen

Kennis en ervaring delen. Met z’n allen de marketing in de branche een boost geven en zorgen dat we klaar zijn voor onze toekomst.

Netwerken

Het BatavierenBende KennisCafé is dé plek om met marketing mensen uit de agrarische business te netwerken. Verbreed je connecties in de branche.

Nieuwe inzichten

Kijken over de grenzen van je eigen branche. Nieuwe inzichten verwerven van professionals uit andere branches en marketing specialisten specifiek. Het BatavierenBende KennisCafé zorgt voor een boost van innovatie.

5 maart 2020

Wij nodigen je 5 maart, vanaf 15.00 uur graag uit voor het eerste BatavierenBende KennisCafé op het prachtige landgoed Nergena*. Op deze donderdag vertelt Hans Molenaar van Beeckestijn Business School je de nieuwste trends en inzichten op het gebied van B2B marketing. Sebastiaan Beterams van MPG zal je meenemen in de wereld van contentmarketing en meer vertellen over één van de grootste content marketing cases van Nederland.

Programma

15:00 uur – Inloop
15:30 uur – Welkomstwoord – Jean-Paul Reparon
15:35 uur – Trends en inzichten in B2B Marketing – Hans Molenaar
16.10 uur – Trends in de Agri Marketing – Ebo van der Broek
16:30 uur – Contentmarketing doe je zo – Sebastiaan Beterams
17:05 uur – Afsluitende borrel en hapjesbuffet

AM_kantoorpand[1]
* Het KennisCafé bevindt zich op onze zolder en alleen via de trap bereikbaar.

Over de sprekers

Hans Molenaar

Hans Molenaar is oprichter en directeur van Beeckestijn Business School. Daarnaast is hij als ondernemer actief in recreatief vastgoed en in een aantal startups. Hij is voorzitter van de PIM Marketing Literatuurprijs en Marketing Scriptieprijs. In het verleden heeft hij zowel voor grote corporates (AT&T, NCR en Royal Bank of Scotland) als startups (Novis, 404-network, Selligent, E-banking solutions en Hanco) b2b marketing en salesmanagement posities vervuld. Hij is vijftien jaar voorzitter geweest van het Platform Innovatie in Marketing en initiatiefnemer van het Marketingtrendrapport, Marketingwetenschapsprijs en de Marketeer of the Year.

Sebastiaan Beterams

Sebastiaan Beterams heeft na een grafische loopbaan zich verder ontwikkelt in de digitale wereld. Als digital marketeer, implementatiespecialist en product owner heeft hij een brede digitale scope. Deze zet hij in bij de realisatie van native apps, workflows, DAM-systemen, digitale platformen, customer care via WhatsApp en chatbots. Sinds 2011 richt hij zich binnen MPG. op digitale marketing projecten voor o.a. ABN AMRO, FNV, Etos, UWV, Albert Heijn en Ahold USA.

Aanmelden voor dit gratis event