BatavierenBende KennisCafé

BatavierenBende presenteert het BatavierenBende KennisCafé.

De Nederlandse Agrarische sector is toonaangevend in de wereld. Het is een kennisintensieve industrie. We zien bij de nieuwe generatie agrarische ondernemer niet alleen ontwikkeling in het veld, maar ook bij hun eigen kennisvergaring. Om aansluiting te houden bij de klant van de toekomst is verandering van marketing methodiek noodzakelijk. BatavierenBende combineert een hoog kennis niveau van de agrarische sector met praktische toepassing van nieuwe marketing inzichten en technologieën vanuit verschillende branches. In het BatavierenBende KennisCafé  laten sprekers hun licht schijnen op  de toekomst van marketing.

Kennis delen

Kennis en ervaring delen. Met z’n allen de marketing in de branche een boost geven en zorgen dat we klaar zijn voor onze toekomst.

Netwerken

Het BatavierenBende KennisCafé is dé plek om met marketing mensen uit de agrarische business te netwerken. Verbreed je connecties in de branche.

Nieuwe inzichten

Kijken over de grenzen van je eigen branche. Nieuwe inzichten verwerven van professionals uit andere branches en marketing specialisten specifiek. Het BatavierenBende KennisCafé zorgt voor een boost van innovatie.

Eerste volgende KennisCafé: Donderdag 27 mei

Op donderdag 27 mei om 15.00 uur vindt het vierde BatavierenBende KennisCafé plaats. Vanzelfsprekend hadden we je graag ontvangen op het Landgoed Nergena in Bennekom, maar gezien de richtlijnen moeten we dat nog even uitstellen tot het najaar. Een nieuwe virtuele editie dus, echter wel een bijzondere…

Vanuit de volledig nieuwe studio van Aeres Tech bespreken we tijdens een live-gestreamd gesprek opvallende agrarische marketing cases in coronatijd. Onze tafelgasten zijn Karine Hermans (marketing & communications manager Kuhn Geldrop), Jaap Wouda (manager marketing en communicatie Aeres Tech) en Hanco Hazenboom (PR & brand awareness business partner EMEA van SKF).

Daarnaast zullen we de resultaten presenteren van de recentelijk gehouden enquête over de invloed van corona op de marketinginspanningen en beleving in de landbouw.

Aanmelden

Het BatavierenBende KennisCafé richt zich primair op marketing professionals werkzaam bij toeleveranciers van de agrarische en groene sector. Zij kunnen het KennisCafé gratis bezoeken. Medewerkers van uitgevers, marketing-, communicatie- en PR-bureaus betalen een bijdrage van € 149,-  voor deelname.

Eerdere KennisCafé’s

Aantekening 2020-03-10 143245

COVID-19 zorgt voor toenemende digitalisering en gemis van live-contact

Het vierde BatavierenBende KennisCafé zit erop. Het was wederom een virtuele editie, dit keer echter niet vanuit Landgoed Nergena, maar vanaf de Veluwe. […]

0806ac3f-a76f-4cf4-8184-455682be08d4

Met vallen en opstaan omgaan met het nieuwe normaal

Maak tijdens het BatavierenBende kenniscafé op 27 mei aanstaande kennis met aansprekende voorbeelden van agrarische marketing.

0806ac3f-a76f-4cf4-8184-455682be08d4

BatavierenBende KennisCafé

De derde editie van het BatavierenBende KennisCafé zit er weer op. Met vier presentaties, waaronder gastoptredens van Patrick Severein (LVB) en Tim Bout (Spotler), werd het een inspirerende middag voor marketeers uit de agrarische sector.

Kenniscafe

Tweede kenniscafé geeft handvatten voor vernieuwing

Na de succesvolle eerste editie van het BatavierenBende Kenniscafé was het 24 juni 2020 tijd voor de tweede editie. Helaas waren we niet […]

Aantekening 2020-03-10 143245

Eerste BatavierenBende KennisCafé succesvol

Donderdag 5 maart was het zover. Het eerste BatavierenBende KennisCafé. Zo’n dertig nieuwsgierige en leergierige (marketing) professionals uit de agrarische sector waren samen […]

04b97d4b-04e1-47e5-a4a1-3f6e24213f78

BatavierenBende KennisCafé

BatavierenBende presenteert het BatavierenBende KennisCafé. De Nederlandse Agrarische sector is toonaangevend in de wereld. Het is een kennisintensieve industrie. We zien bij de […]