BatavierenBende Kenniscafé

Het KennisCafé van de BatavierenBende is ieder kwartaal de plek voor iedereen in de agri-business die iets met marketing doet!

Ontdek de toekomst van marketing

BatavierenBende presenteert het BatavierenBende KennisCafé.

De Nederlandse Agrarische sector is toonaangevend in de wereld. Het is een kennisintensieve industrie. We zien bij de nieuwe generatie agrarische ondernemer niet alleen ontwikkeling in het veld, maar ook bij hun eigen kennisvergaring. Om aansluiting te houden bij de klant van de toekomst is verandering van marketing methodiek noodzakelijk. BatavierenBende combineert een hoog kennis niveau van de agrarische sector met praktische toepassing van nieuwe marketing inzichten en technologieën vanuit verschillende branches. In het BatavierenBende KennisCafé  laten sprekers hun licht schijnen op  de toekomst van marketing.

Kennis delen

Kennis en ervaring delen. Met z’n allen de marketing in de branche een boost geven en zorgen dat we klaar zijn voor onze toekomst.

Netwerken

Het BatavierenBende KennisCafé is dé plek om met marketing mensen uit de agrarische business te netwerken. Verbreed je connecties in de branche.

Nieuwe inzichten

Kijken over de grenzen van je eigen branche. Nieuwe inzichten verwerven van professionals uit andere branches en marketing specialisten specifiek. Het BatavierenBende KennisCafé zorgt voor een boost van innovatie.

24 juni 2020 – 16.00 – 17.00 uur – online

Het coronavirus heeft de wereld stilgezet. Langzaam maar zeker komen we met z’n allen weer in beweging. Echter zijn grootschalige evenementen nog steeds uit den boze. Wat betekent deze periode nu voor marketeers in de agrarische sector. Op welke wijze bereiken we onze doelgroep nu beurzen voorlopig niet doorgaan?

Het 2e BatavierenBende Kenniscafé, noodgedwongen niet aan het kampvuur, maar online, spreken we over de inzet van marketing in coronatijden. Vanuit drie invalshoeken zullen verschillende marketing-en mediaprofessionals de dialoog aangaan over kansen en mogelijkheden voor marketeers.

Tijdens dit online event zullen Bas Gregoor (algemeen manager AgriPers), Roger Scholtes (algemeen directeur Agridirect) en Jean-Paul Reparon (algemeen directeur BatavierenBende) hun kennis delen op het gebied van media, contentmarketing en direct marketing.

Aanmelden