BatavierenBende Kenniscafé

Het KennisCafé van de BatavierenBende is ieder kwartaal de plek voor iedereen in de agri-business die iets met marketing doet!

Ontdek de toekomst van marketing

BatavierenBende presenteert het BatavierenBende KennisCafé.

De Nederlandse Agrarische sector is toonaangevend in de wereld. Het is een kennisintensieve industrie. We zien bij de nieuwe generatie agrarische ondernemer niet alleen ontwikkeling in het veld, maar ook bij hun eigen kennisvergaring. Om aansluiting te houden bij de klant van de toekomst is verandering van marketing methodiek noodzakelijk. BatavierenBende combineert een hoog kennis niveau van de agrarische sector met praktische toepassing van nieuwe marketing inzichten en technologieën vanuit verschillende branches. In het BatavierenBende KennisCafé  laten sprekers hun licht schijnen op  de toekomst van marketing.

Kennis delen

Kennis en ervaring delen. Met z’n allen de marketing in de branche een boost geven en zorgen dat we klaar zijn voor onze toekomst.

Netwerken

Het BatavierenBende KennisCafé is dé plek om met marketing mensen uit de agrarische business te netwerken. Verbreed je connecties in de branche.

Nieuwe inzichten

Kijken over de grenzen van je eigen branche. Nieuwe inzichten verwerven van professionals uit andere branches en marketing specialisten specifiek. Het BatavierenBende KennisCafé zorgt voor een boost van innovatie.

4 juni 2020

Wij nodigen je 4 juni, vanaf 15.00 uur graag uit voor het tweede BatavierenBende KennisCafé op het prachtige landgoed Nergena. We zullen je dan meenemen in de achtergronden van contentmarketing. Bespreken de inboundmarketing funnel en zullen wederom een mooie case presenteren.

Programma

15:00 uur – Inloop
Programma wordt opgetuigd
17:05 uur – Afsluitende borrel

Aanmelden