BatavierenBende KennisCafé

BatavierenBende presenteert het BatavierenBende KennisCafé.

De Nederlandse Agrarische sector is toonaangevend in de wereld. Het is een kennisintensieve industrie. We zien bij de nieuwe generatie agrarische ondernemer niet alleen ontwikkeling in het veld, maar ook bij hun eigen kennisvergaring. Om aansluiting te houden bij de klant van de toekomst is verandering van marketing methodiek noodzakelijk. BatavierenBende combineert een hoog kennis niveau van de agrarische sector met praktische toepassing van nieuwe marketing inzichten en technologieën vanuit verschillende branches. In het BatavierenBende KennisCafé  laten sprekers hun licht schijnen op  de toekomst van marketing.

Kennis delen

Kennis en ervaring delen. Met z’n allen de marketing in de branche een boost geven en zorgen dat we klaar zijn voor onze toekomst.

Netwerken

Het BatavierenBende KennisCafé is dé plek om met marketing mensen uit de agrarische business te netwerken. Verbreed je connecties in de branche.

Nieuwe inzichten

Kijken over de grenzen van je eigen branche. Nieuwe inzichten verwerven van professionals uit andere branches en marketing specialisten specifiek. Het BatavierenBende KennisCafé zorgt voor een boost van innovatie.

De volgende editie is gepland op 3 december 2020

De meest recente editie van het BatavierenBende KennisCafé ligt inmiddels weer  achter ons. Via een livestream hebben we tientallen agrimarketeers geïnspireerd op het terrein van onder andere videomarketing, e-mailmarketing en marketing automation. Het verslag van dit kenniscafé vind je hier. Momenteel wordt er alweer gewerkt aan de vierde editie van het Kenniscafé. Aanmelden kan al wel via onderstaand formulier.

Sprekers 3e editie BatavierenBende Kenniscafé

Tim Bout

Tim werkt als Customer Succes Manager bij Spotler en is in die rol verantwoordelijk voor het aansluiten van nieuwe klanten bij Spotler. Tim enthousiasmeert, adviseert en inspireert hen om succesvol e-mailmarketing te bedrijven met de e-mailmarketingoplossing Spotler. Tim spreekt dagelijks met organisaties die gebruik maken van CRM-systemen, webshops en dataplatforms en spart met hen over hoe zij van de voordelen van de koppeling tussen deze systemen en Spotler kunnen genieten. Hij vertaalt hun wensen en behoeften naar een concrete onboarding waardoor zij succesvol kunnen starten met Spotler.

Patrick Severein

Patrick is Head of Content Marketing en Videomarketing & content bij LVB. Als Content- en marketingstrateeg verantwoordelijk voor de inhoudelijke groei en aansturing van de volledige content marketing-afdeling en de content marketing-projecten binnen LVB en daarmee eindverantwoordelijk voor de labels LVB Videomarketing (sinds 2014), LVB Content Marketing (sinds 2017) en designbureau LOVEBRAND DESIGNERS (sinds 2017). Lid van MT.

Ebo van der Broek

Ebo is senior marketeer bij BatavierenBende en AgriMedia. Hij heeft de afgelopen jaren veel marketing ervaring opgedaan bij verschillende bedrijven binnen de IT-sector. Hij heeft kennis van  marketing technieken en methoden. Ebo is gecertificeerd inbound marketeer en beheerst verschillende marketing automation tools.

Jean-Paul Reparon

Jean-Paul is Algemeen Directeur bij BatavierenBende. Sinds begin 2019 is hij werkzaam bij AgriMedia en BatavierenBende. Daarvoor was hij 17 jaar werkzaam bij Senefelder Misset, waarbij hij sinds 2010 – onder andere als General Manager bij Dock35 Marketing en Dock35 Media – veel ervaring heeft opgedaan op het gebied van crossmediaal uitgeven, (online) marketing, contentmarketing en mediaproductie. Jean-Paul heeft een passie voor (innovatie in) media en marketing, is fervent aanhanger van de Graafschap en gaat graag met zijn gezin op reis.

Aanmelden

Het BatavierenBende KennisCafé richt zich primair op marketing professionals werkzaam bij toeleveranciers van de agrarische en groene sector. Zij kunnen het KennisCafé gratis bezoeken. Medewerkers van uitgevers, marketing-, communicatie- en PR-bureaus betalen een bijdrage van € 149,-  voor deelname.

Eerdere KennisCafé’s

0806ac3f-a76f-4cf4-8184-455682be08d4

Derde KennisCafé onderstreept belang van strategie, content en verandering.

De derde editie van het BatavierenBende KennisCafé zit er weer op. Met vier presentaties, waaronder gastoptredens van Patrick Severein (LVB) en Tim Bout (Spotler), werd het een inspirerende middag voor marketeers uit de agrarische sector.

Kenniscafe

Tweede kenniscafé geeft handvatten voor vernieuwing

Na de succesvolle eerste editie van het BatavierenBende Kenniscafé was het 24 juni 2020 tijd voor de tweede editie. Helaas waren we niet […]

Aantekening 2020-03-10 143245

Eerste BatavierenBende KennisCafé succesvol

Donderdag 5 maart was het zover. Het eerste BatavierenBende KennisCafé. Zo’n dertig nieuwsgierige en leergierige (marketing) professionals uit de agrarische sector waren samen […]

04b97d4b-04e1-47e5-a4a1-3f6e24213f78

BatavierenBende KennisCafé

BatavierenBende presenteert het BatavierenBende KennisCafé. De Nederlandse Agrarische sector is toonaangevend in de wereld. Het is een kennisintensieve industrie. We zien bij de […]