BatavierenBende KennisCafé

Eerste volgende KennisCafé: Donderdag 10 november 2022

Op donderdag 10 november vindt het BatavierenBende KennisCafé plaats op Landgoed Nergena in Bennekom. Tijdens dit kenniscafé zullen drie sprekers stil staan bij de belangrijkste ontwikkelingen op het gebied van marketing (na corona en tijdens politieke en economische onrust). Het programma ziet er als volgt uit:

14.30 uur – inloop

15.00 uur – start programma (met Bart Meerdink, Danny Oosterveer en Ebo van der Broek).

17.30 uur – afsluitende borrel

Sprekers BatavierenBende Kenniscafé

Bart Meerdink

Bart Meerdink is managing partner bij Beeckestijn Business School en Digital Strategist. Hij heeft een brede achtergrond in digitale marketing en wordt het meest vrolijk van social media, customer experience en slimme conversational toepassingen. De rode draad in zijn werk is hoe je digital zo menselijk en relevant mogelijk maakt.

Bart neemt ons tijdens het BatavierenBende Kenniscafé mee in de nieuwste trends op het gebied van digitale marketing en in het bijzonder de trends in agrimarketing.

Danny Oosterveer

Danny Oosterveer is een all-round digital marketeer met een passie voor data. Dat brengt hij in de praktijk door andere bedrijven te helpen met de inzet van databedreven digital marketing, in het bijzonder met social media, contentmarketing en digital analytics. Bovendien vertelt Danny in woorden als auteur en spreker, blogger regelmatig over data, datagedreven en databedreven onderwerpen.

Danny zal ons meenemen in de wereld van data en de invloed hiervan op de werkzaamheden van marketeers.

Ebo van der Broek

Ebo is senior marketeer bij BatavierenBende en AgriMedia. Hij heeft de afgelopen jaren veel marketing ervaring opgedaan bij verschillende bedrijven binnen de IT-sector. Hij heeft kennis van  marketing technieken en methoden. Ebo is gecertificeerd inbound marketeer en beheerst verschillende marketing automation tools.

Jean-Paul Reparon

Jean-Paul is sinds begin 2019 Algemeen Directeur bij BatavierenBende en AgriMedia. Daarvoor was hij 17 jaar werkzaam bij Senefelder Misset en Dock35 Media & Marketing. Jean Paul heeft veel ervaring opgedaan op het gebied van crossmediaal uitgeven, (online- en content) marketing, business development, marketingtechnologie en mediaproductie.

Jean Paul zal tijdens het BatavierenBende kenniscafé fungeren als dagvoorzitter.

Aanmelden

Het BatavierenBende KennisCafé richt zich primair op marketing professionals werkzaam bij toeleveranciers van de agrarische en groene sector. Zij kunnen het KennisCafé gratis bezoeken. Medewerkers van uitgevers, marketing-, communicatie- en PR-bureaus betalen een bijdrage van € 149,-  voor deelname.

Kennis delen

Kennis en ervaring delen. Met z’n allen de marketing in de branche een boost geven en zorgen dat we klaar zijn voor onze toekomst.

Netwerken

Het BatavierenBende KennisCafé is dé plek om met marketing mensen uit de agrarische business te netwerken. Verbreed je connecties in de branche.

Nieuwe inzichten

Kijken over de grenzen van je eigen branche. Nieuwe inzichten verwerven van professionals uit andere branches en marketing specialisten specifiek. Het BatavierenBende KennisCafé zorgt voor een boost van innovatie.

BatavierenBende presenteert het BatavierenBende KennisCafé.

De Nederlandse Agrarische sector is toonaangevend in de wereld. Het is een kennisintensieve industrie. We zien bij de nieuwe generatie agrarische ondernemers niet alleen ontwikkeling in het veld, maar ook bij de manier waarop ze hun eigen kennis vergaren. Om aansluiting te houden bij de klant van de toekomst is aanpassingsvermogen en kennis van nieuwe marketing methodieken noodzakelijk. BatavierenBende combineert een hoog kennis niveau van de agrarische sector met praktische toepassing van nieuwe marketing inzichten en technologieën vanuit verschillende branches. In het BatavierenBende KennisCafé  laten verschillende sprekers hun licht schijnen op  de toekomst van marketing.

Eerdere KennisCafé’s

Aantekening 2020-03-10 143245

COVID-19 zorgt voor toenemende digitalisering en gemis van live-contact

Het vierde BatavierenBende KennisCafé zit erop. Het was wederom een virtuele editie, dit keer echter niet vanuit Landgoed Nergena, maar vanaf de Veluwe. […]

0806ac3f-a76f-4cf4-8184-455682be08d4

Met vallen en opstaan omgaan met het nieuwe normaal

Maak tijdens het BatavierenBende kenniscafé op 27 mei aanstaande kennis met aansprekende voorbeelden van agrarische marketing.

0806ac3f-a76f-4cf4-8184-455682be08d4

BatavierenBende KennisCafé

De derde editie van het BatavierenBende KennisCafé zit er weer op. Met vier presentaties, waaronder gastoptredens van Patrick Severein (LVB) en Tim Bout (Spotler), werd het een inspirerende middag voor marketeers uit de agrarische sector.

Kenniscafe

Tweede kenniscafé geeft handvatten voor vernieuwing

Na de succesvolle eerste editie van het BatavierenBende Kenniscafé was het 24 juni 2020 tijd voor de tweede editie. Helaas waren we niet […]

Aantekening 2020-03-10 143245

Eerste BatavierenBende KennisCafé succesvol

Donderdag 5 maart was het zover. Het eerste BatavierenBende KennisCafé. Zo’n dertig nieuwsgierige en leergierige (marketing) professionals uit de agrarische sector waren samen […]

04b97d4b-04e1-47e5-a4a1-3f6e24213f78

BatavierenBende KennisCafé

BatavierenBende presenteert het BatavierenBende KennisCafé. De Nederlandse Agrarische sector is toonaangevend in de wereld. Het is een kennisintensieve industrie. We zien bij de […]