Uitrusting

Bereiken, Raken, Binden. Wij hebben de juiste wapens en weten hoe we ze moeten gebruiken.

Contentstrategie

Op basis van jouw doelstellingen, unieke kenmerken van je product en diensten bepalen we samen jouw positionering en omschrijven wij jouw doelgroep en hun klantreis. Dit leidt tot het ontwikkelen van een (content) marketingstrategie. Deze zorgt ervoor dat je wordt gezien als autoriteit in jouw vakgebied en zal er een voorkeur voor jouw merk ontstaan.

In de praktijk gaan we jouw unieke verhaal vertellen. Welke verhalen, welke vorm (contentcreatie) en wijze en moment van distributie (contentdistributie) leggen we vast in de contentkalender. Inzet van marketing automation zorgt ervoor dat de marketinginspanningen worden omgezet in gekwalificeerde leads.

Contentcreatie

Op basis van de contentstrategie en kalender wordt een team van specialisten samengesteld. Onder leiding van een marketing-projectmanager gaat dit team aan de slag om jouw strategie tot leven te brengen met aansprekende content.

De BatavierenBende bestaat uit strategen, marketeers, designers, developers en redacteuren. Onze alles-onder-één-dak-formule garandeert een eenduidig verhaal, een consistent beeld, korte communicatielijnen en een slagvaardige executie.

TEKST

Onze kennis van de agrarische sector is hoog en hierdoor weten we altijd de juiste toon en stijl in de teksten door te vertalen. Onze teksten zullen een bijdrage leveren aan het vergroten van  de merkvoorkeur.

Pakkende teksten kunnen in verschillende vormen worden gegoten. Denk hierbij aan blogs, nieuwsberichten op sites, persberichten, advertorials en artikelen in print. De juiste woordkeuze is één van onze krachtigste wapens.

BEELD

Om onze teksten kracht bij te zetten zorgen wij voor sprekende beelden die het verhaal versterken. Onze contentmakers hebben oog voor detail en beschikken over de juiste apparatuur om prachtige beelden te schieten.

Onze designers weten daarnaast hoe zij met slimme beeldbewerking, heldere infographics en functionele animaties jouw doelgroep kunnen raken.

AUDIO

Eén van de krachtigste (nieuwe) manieren om je doelgroep te bereiken zijn podcasts. Onze contentmakers hebben ruime ervaring in het maken van podcasts. Zij weten hoe ze audio kunnen gebruiken om de boodschap goed over te brengen.

Of het nu gaat om het brengen van nieuws, het interviewen van specialisten of verslaggeving van een evenement; een podcast belandt letterlijk tussen je oren.

VIDEO

Video is een bewezen onderdeel voor het vertellen van je verhaal. Ons team van Batavieren heeft veel ervaring met het opnemen en monteren van video. Wij maken echter niet zo maar video’s.

Het door ons uitgewerkte concept en script past binnen jouw contentstrategie. Onze ervaring binnen de agrarische sector zorgt ervoor dat we de juiste accenten en nuances kunnen toevoegen. Wij maken video die je raakt.

Contentdistributie

Met een krachtige strategie en goede content zijn de eerste stappen gezet. Zonder de inzet van de juiste kanalen komt je boodschap niet terecht bij je doelgroep.

Met een goed uitgekiend contentdistributieplan zorgen wij ervoor dat de content op het juiste moment bij de juiste doelgroep terechtkomt. Of dit nu is in print of online. Wij kennen de juiste kanalen en weten wanneer we welke moeten inzetten.

Of het nu gaat om het optimaal inzetten van je website, e-mail of social media. De kanalen waar je zelf invloed op hebt worden door de gecreëerde content verrijkt om zo het rendement op jouw marketinginspanningen te verhogen. Ook maken wij nieuwe kanalen zoals relatiemagazines, posters, flyers of brochures.

Media-inkoop

Om aandacht te krijgen kun je er voor kiezen om externe media in te zetten. Binnen de agrarische sector zijn vele media actief, zowel generiek als specialistisch, on- en offline. Onze jarenlange ervaring in de sector, ons uitgebreide netwerk en kennis van media stellen ons in staat om de juiste keuzes te maken voor het distribueren van jouw verhaal.

Wij kennen niet alleen de specifieke agrarische media, maar ook de inzet van online-marketing, waaronder Google Ads, Facebook Ads en andere sociale media weten wij in te zetten om jouw doelgroep te bereiken, raken en binden.

Marketing Automation

Marketing Automation heeft betrekking op het automatiseren van het marktbewerking- en leadgeneratieproces. Doel is het genereren van leads, het verhogen van de conversie en het bewerken van je doelgroep (van onbekende websitebezoeker tot gewaardeerde klant).

Marketing Automation is een logisch vervolg op contentmarketing en zorgt ervoor dat de content in de verschillende stadia van het aankoopproces wordt ontsloten. Marketing Automation wordt mogelijk door de inzet van specifieke software die het mogelijk maakt om webpagina's, e-mails en blogs online beschikbaar te maken en bezoekers te registreren en kwalificeren.

BatavierenBende is Silver Partner van de Marketing Automation softwaretool SharpSpring.