Stamboom

De elitetroepen van de BatavierenBende deinzen nergens voor terug, gaan voorop in de strijd en gaan altijd voor de overwinning.

Authentiek, Strijdbaar en Vernieuwend

Wij geloven dat bedrijven in de huidige tijd de overstap moeten maken van productgerichte marketing naar klantgerichte marketing. Met contentmarketing en slimme marketing automation kunnen ze voorop blijven lopen en hun klanten optimaal helpen in het verwezenlijken van hun doelen.

  • Wij weten wat de doelgroep aanspreekt en bezighoudt. Onze kennis van de agrarische sector is groot. Daardoor weten we altijd de juiste toon en stijl door te vertalen in de strategie.
  • Met de mix van redacteuren, vormgevers, marketeers en ontwikkelaars onder één dak ondersteunen wij je met de creatie, het design en de distributie van content. Wij zorgen dat burgers, boeren en buitenlui je verhaal horen en zien!
  • Wij willen altijd op de hoogte zijn van de kansen en mogelijkheden die (digitale) technologie biedt en zetten dit om in vernieuwende marketingoplossingen.
  • Met toegang tot kwalitatieve hoogstaande kanalen binnen de sector en kennis van sociale media kunnen wij een hoogstaand bereik in jouw doelgroep bieden.

Missie / Visie

Missie

Bedrijven in de agrarische sector helpen om op de meest creatieve en effectieve manier hun doelgroep te bepalen, te bereiken, te overtuigen en te behouden door de inzet van moderne (content)marketingstrategieën en -technieken.

Visie

Door onze jarenlange ervaring in de agrarische sector én de beschikbare kennis op het gebied van enerzijds landbouw en anderzijds marketingtechnologie kunnen wij onze opdrachtgevers structureel ondersteunen met het realiseren van hun marketing-en verkoopdoelstellingen.

Met onze aanpak worden bedrijven volledig ontzorgd op het gebied van (content)marketing. Wij zorgen ervoor dat de doelgroep wordt bereikt, wordt overtuigd en wordt behouden door op het juiste moment, op de juiste manier, de juiste boodschap aan te bieden. Onze opdrachtgevers ervaren onze samenwerking als rendabel en zorgeloos. Content, technologie en data zijn de sleutel tot succes!

Batavieren