Uitrusting

Marketing vraagt een mix aan kennis en tools. Binnen BatavierenBende kennen wij de verschillende paden naar marketing succes.

Strategie en Concept

Op basis van jouw doelstellingen, unieke kenmerken van je product en diensten bepalen we samen jouw positionering en omschrijven wij jouw doelgroep en hun klantreis. Dit leidt tot het ontwikkelen van een marketingstrategie. Deze strategie is de basis van waaruit er keuzes worden gemaakt voor de conceptuele uitvoering.

Contentcreatie

Tekst

Onze kennis van de agrarische sector is hoog en hierdoor weten we altijd de juiste toon en stijl in de teksten door te vertalen. Onze teksten zullen een bijdrage leveren aan het vergroten van  de merkvoorkeur.

Pakkende teksten kunnen in verschillende vormen worden gegoten. Denk hierbij aan blogs, nieuwsberichten op sites, persberichten, advertorials en artikelen in print. De juiste woordkeuze is één van onze krachtigste wapens.

Video

Video is een bewezen onderdeel voor het vertellen van je verhaal. Ons team van Batavieren heeft veel ervaring met het opnemen en monteren van video. Wij maken echter niet zo maar video’s.

Het door ons uitgewerkte concept en script past binnen jouw contentstrategie. Onze ervaring binnen de agrarische sector zorgt ervoor dat we de juiste accenten en nuances kunnen toevoegen. Wij maken video die je raakt.

Beeld

Beelden zeggen zoveel meer dan woorden. Onze contentmakers hebben oog voor detail en beschikken over de juiste apparatuur om prachtige beelden te schieten.

Onze designers weten daarnaast hoe zij met slimme beeldbewerking, heldere infographics en functionele animaties jouw doelgroep kunnen raken.

Audio

Eén van de krachtigste (nieuwe) manieren om je doelgroep te bereiken zijn podcasts. Onze contentmakers hebben ruime ervaring in het maken van podcasts. Zij weten hoe ze audio kunnen gebruiken om de boodschap goed over te brengen.

Of het nu gaat om het brengen van nieuws, het interviewen van specialisten of verslaggeving van een evenement; een podcast belandt letterlijk tussen je oren.

Vormen

Websites

Digitale aanwezigheid staat en valt met een goede website. Dit is je digitale uitvalsbasis, maar ook de plek waar jij bezoekers verwelkomt. De website moet dus aansluiten bij je merk, je product en je gewenste uitstraling. Een goede website is onmisbaar voor elk bedrijf.  Wij bouwen niet alleen de website. Ook het design, onderhoud en natuurlijk promotie kunnen wij volledig oppakken. En wil je het liever zelf doen? Geen probleem, dan leren wij je dit graag.

Magazine

Magazines zijn een effectief middel om je doelgroep te betrekken bij je boodschap. In vergelijking met veel online communicatie, zijn magazines minder vluchtig en bieden ze daardoor veel mogelijkheden. Denk bijvoorbeeld aan thematische magazines, evenementengerelateerde publicaties of interne communicatie.

Digitale Magazines

Magazines en folders kunt u natuurlijk ook online delen. Met speciale software zorgen wij voor een speciale beleving van deze content, maar dan online.

Beurs

Of u nu op een beurs staat, of zelf een evenement wilt organiseren. Ook dan wilt u eenzelfde uitstraling die past bij uw merk. Wij kunnen u hierbij helpen, van beursstand design tot het volledig organiseren van een (online) klant event. Van beurswand tot uitnodigingen en als het nodig is regelen wij ook de hapjes en de drankjes.

Digitale Marketing

SEO

Goede SEO teksten helpen zoekmachines begrijpen wat uw website behelst en kunnen ervoor zorgen dat uw website hoger in de zoekresultaten wordt weergegeven. Dit kan leiden tot meer bezoekers die op uw website terechtkomen en uiteindelijk meer zaken met u doen.

SEA

SEA, of zoekmachine-adverteren, is een manier om uw website hoger in de zoekresultaten van zoekmachines te laten verschijnen door middel van betaalde advertenties. Dit kan leiden tot meer verkeer naar uw website en uiteindelijk tot meer klanten en omzet voor uw bedrijf.

icn_distributie

Social Media

Social media marketing is belangrijk omdat het uw bedrijf kan helpen om meer zichtbaarheid te krijgen en om betrokken te raken met uw doelgroep. Door te posten op sociale media platforms, zoals Facebook en Instagram, kunt u uw merknaam onder de aandacht brengen van een groot publiek en kunt u laten zien wat uw bedrijf te bieden heeft.

icn_creatie

Email

Email marketing is belangrijk omdat het een directe en efficiënte manier is om in contact te blijven met uw klanten en om hen op de hoogte te houden van wat er bij uw bedrijf gebeurt. Door middel van email marketing kunt u nieuwsbrieven en andere updates naar uw klanten sturen om hen op de hoogte te houden van nieuwe producten en aanbiedingen.

Data en inzichten

BB_grafiek_1

Datastudio

Goede data-inzichten zijn belangrijk omdat ze u in staat stellen om geïnformeerde beslissingen te nemen over uw bedrijf. Door middel van data-analyse kunt u inzicht krijgen in hoe uw klanten zich gedragen en wat hun behoeften en interesses zijn. Dit kan u helpen om beter te begrijpen wat er bij uw bedrijf goed en minder goed gaat en om de juiste acties te ondernemen om dingen te verbeteren.