Met vallen en opstaan omgaan met het nieuwe normaal

De coronacrisis heeft geleid tot een ongekende digitalisering. Menig marketeer in onze sector werkt al een jaar thuis en heeft er al honderden videocalls op zitten. Onze doelgroepen komen gelukkig nog wel veel buiten voor het werk in het veld of in de stal. Maar beurzen – vaak één van de favoriete uitjes van het jaar – kunnen al ruim een jaar niet doorgaan. Verschillende enquêtes onder (agri)marketeers en lezers van diverse vakmedia geven aan dat virtuele beurzen deze plek niet kunnen innemen.

Nu we weten dat grote landbouwmechanisatiebeurzen, zoals Agritechnica, dit jaar niet doorgaan, rijst de vraag hoe we dit jaar toch in contact kunnen komen met onze doelgroep. Proberen en doen zijn hierin natuurlijk de sleutelwoorden! 

Vanuit deze gedachte organiseren we binnenkort opnieuw een BatavierenBende KennisCafé. Vanzelfsprekend hadden we je graag ontvangen op het Landgoed Nergena in Bennekom, maar gezien de richtlijnen moeten we dat nog even uitstellen tot het najaar. Een nieuwe virtuele editie dus, echter wel een bijzondere…

Want… tijdens het aanstaande BatavierenBende kenniscafé maak je kennis met een aantal aansprekende voorbeelden die we zelf in de agrarische sector zijn tegenkomen. Onze tafelgasten zijn Karine Hermans (marketing & communications manager Kuhn Geldrop), Jaap Wouda (manager marketing en communicatie Aeres Tech) en Hanco Hazenboom (PR & brand awareness business partner EMEA van SKF). 

Vanuit de volledig nieuwe studio van Aeres Tech spreken we tijdens het live-gestreamde rondetafelgesprek met Karine over de recentelijk gelanceerde contentmarketingcampagne van Kuhn ‘Passion for Bales’, duiken we met Jaap in de wereld van social media, paid media en het organiseren van virtuele evenementen en tot slot kijken we met Hanco naar de voor- en nadelen van webinars en marketingautomation. Daarnaast zullen de resultaten presenteren van de recentelijk gehouden enquête over de invloed van corona op de marketinginspanningen in de landbouw. 

Het BatavierenBende KennisCafé belooft een leerzame middag te worden en we hopen je dan ook virtueel te mogen verwelkomen. Zoals de kop van deze blog al zegt: met vallen en opstaan leren we omgaan met het nieuwe normaal, alhoewel we natuurlijk allemaal uitkijken naar de eerste beurs waarin we elkaar weer in levende lijve kunnen ontmoeten!


KennisCafé Aanmeld formulier

Formulier voor aanmeldingen kennis cafe

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wil je eerdere KennisCafé’s terugkijken? Dan kan op onze Youtube pagina.

Deel dit bericht: Facebook Twitter LinkedIn