Werken bij BatavierenBende

Werken bij BatavierenBende is werken met leuke en gezellige collega's aan uitdagende projecten.

Over BatavierenBende

Met BatavierenBende halen onze klanten meer dan alleen een marketingbureau binnen. Onze kennis van zowel de agrarische sector als de nieuwste technieken en methodieken op het gebied van marketing helpen klanten om waarde te creëren voor hun doelgroep.

Op basis van een gedegen analyse ondersteunen wij onze klanten met het ontwikkelen van een uitgekiende contentstrategie. Hierbij staan het merk-DNA, de ontwikkelingen in de markt, de buyer persona’s en de waardepropositie centraal.

Door vervolgens pakkende, relevante content te creëren en te distribueren, bereikt, boeit en bindt BatavierenBende de doelgroep van haar opdrachtgevers, zodat marketing- en verkoopdoelstellingen worden behaald. 

Dit doen wij voor steeds meer klanten. Zo werken wij voor onder andere voor Aeres Tech, NIMOS, Kuhn Geldrop, Topcon Positioning Netherlands, Boumatic, New Holland, SKF, Hogervorst BV, Hytres CV en Granit Parts.

Doordat er steeds meer vraag ontstaat naar onze dienstverlening, zijn wij geregeld op zoek naar talentvolle mensen op het gebied van contentcreatie, online marketing en business development. Momenteel zijn de volgende vacatures vacant:

Openstaande vacatures

Heb jij een passie voor landbouw, contentcreatie en/of bedrijfsjournalistiek? Vind je het leuk om kennis van onze klanten op journalistieke wijze te verwoorden, zodat agrarisch ondernemers worden geholpen met hun uitdagingen? Heb je een vlotte pen en vind je het leuk om content te maken met impact? Dan ben je geknipt voor onze vacature als contentmarketeer / contentmaker.

Heb jij een passie voor media, marketing en technologie? Vind je het leuk om in een jong en dynamisch marketingbureau in de agrarische sector ervaring op te doen? Wil je werken met de nieuwste (marketing)technologie en leren van ervaren contentmakers, designers en (online) marketeers? Dan zijn wij op zoek naar jou!