Stage of afstuderen

Stage of afstuderen

Heb jij een passie voor media, marketing en technologie? Vind je het leuk om in een jong en dynamisch marketingbureau in de agrarische sector ervaring op te doen? Wil je werken met de nieuwste (marketing)technologie en leren van ervaren contentmakers, designers en (online) marketeers? Dan zijn wij op zoek naar jou!

BatavierenBende is een snel groeiend (content)marketingbureau in de agrarische sector. Een uiterst innovatie sector waar de digitale transitie volop gaande is. Binnen deze transitie ondersteunen wij diverse opdrachtgevers met het realiseren van hun marketing-en communicatiedoelstellingen. Een uitgekiende contentstrategie staat aan de basis van een gestructureerde succesvolle aanpak.

Om blijvend in te kunnen spelen op de ontwikkelingen in de markt bieden we iedere stage-of afstudeerperiode ruimte aan jonge talentvolle mensen. Of je nu stage wilt lopen of wilt afstuderen. Wij komen graag met jou in contact. Het opdoen van werkervaring, maar ook  zeker het succesvol afronden van jouw opleiding, staan bij ons centraal!

Studeer je op een hbo-opleiding, bijvoorbeeld in de richting van ‘Communicatie & Multimedia design’, ‘Contentdesign’, ‘Journalistiek’, ‘International business’, ‘Business innovation’, ‘Food & Business’, ‘HBO ICT’ of ‘Commerciële economie’, dan hebben wij altijd wel plek voor jou!

Jouw profiel

  • Pro-actief en initiatief nemend
  • Leergierig en oplossingsgericht
  • Verantwoordelijk, zelfstandig en taakbewust

Wat hebben wij te bieden?

  • Een uitdagende stage in de dynamische wereld van marketing & media;
  • Een stage met veel ruimte voor eigen ideeën en inbreng
  • Een stagevergoeding van € 350,- per maand
  • Een prettige werkomgeving met een collegiale en informele sfeer
  • Flexibele werktijden en/of deels thuiswerken behoren tot de mogelijkheden
  • Kantoor gelegen in Bennekom (nabij de afslag A12 (Ede))

Ben jij op zoek naar een gave stage of afstudeeropdracht? Stuur dan een motivatie + CV naar Jean Paul Reparon (jpreparon@batavierenbende.nl) of app/bel naar 06-20542877 voor het eerste contact.

Over ons

BatavierenBende ondersteunt bedrijven in de agrarische sector (veelal toeleveranciers) op het gebied van content- en inboundmarketing. Op basis van een gedegen analyse ondersteunt BatavierenBende haar opdrachtgevers met het ontwikkelen van een uitgekiende contentstrategie. Hierbij staan het merk-DNA, de ontwikkelingen in de markt, de buyer persona’s en de waardepropositie centraal.

Door pakkende, relevante content te creëren en te distribueren, bereikt, boeit en bindt BatavierenBende de doelgroep van haar opdrachtgevers, zodat marketing- en verkoopdoelstellingen worden behaald. BatavierenBende werkt onder andere voor Aeres Tech, NIMOS, Kuhn Geldrop, Topcon Positioning Netherlands, Boumatic, New Holland, SKF, Hytres CV en Granit Parts.

AgriMedia

BatavierenBende is onderdeel van AgriMedia BV. AgriMedia is een uitgeverij die ingewikkelde vakinformatie vertaalt naar heldere content voor specialisten in de landbouw. AgriMedia bereikt dagelijks duizenden agrarische ondernemers. In deze nuchtere sector maken we met sterke merken in de landbouwtechniek en diergezondheid vakinformatie voor tijdschriften, nieuwsbrieven, sociale media en evenementen. Bekende merken zijn onder andere: LandbouwMechanisatie, Veehouderij Techniek, Tuin en Park Techniek, Elite, Vakblad Geitenhouderij, Veearts, Veehouder en Veearts, V-focus, Melken voor Morgen en Mechanisatie voor Morgen.