Contentmarketingbureau BatavierenBende trekt ten strijde

Wat maakt jou bijzonder en hoe vertellen we dit aan jouw (potentiële) klanten? De BatavierenBende, hét contentmarketingbureau voor de agrarische sector, helpt bedrijven met hun contentstrategie en zorgt ervoor dat verhalen op de juiste manier, op het juiste moment bij de juiste mensen komen.

De BatavierenBende wordt gevormd door contentmakers die bewapend zijn met brede kennis over de agrarische sector. Met hun uitrusting weten ze elk verhaal op de juiste manier, in de juiste vorm en met de juiste toon te vertellen. De contentmakers staan samen met de Batavieren-marketeers aan de frontlinie om de contentdistributie in goede banen te leiden. Gekwalificeerde leads veroveren
met geautomatiseerde marketinginspanningen, daar is het om te doen.

Van productgericht naar klantgericht
Bedrijven moeten de overstap maken van productgerichte marketing naar klantgerichte marketing. Dat is de enige manier om voorop in de strijd te kunnen opereren. Met de mix van redacteuren, vormgevers, marketeers en ontwikkelaars onder één dak biedt de BatavierenBende ondersteuning met de creatie, het design en de distributie van content.

Missie BatavierenBende
Bedrijven in de agrarische sector helpen om op de meest creatieve en effectieve manier hun doelgroep te bepalen, te bereiken, te overtuigen en te behouden door de inzet van moderne (content)marketingstrategieën en –technieken, waaronder marketingautomation waarvoor de
BatavierenBende een partnerschap gesloten heeft met SharpSpring.

Kijk op BatavierenBende voor meer informatie over de dienstverlening.

BatavierenBende is een initiatief van AgriMedia BV.


Wil je geen verhaal van de BatavierenBende missen?

Groot gelijk! Dat hoeft ook helemaal niet. Laat je e-mailadres achter en ontvang maandelijks onze nieuwsbrief met verhalen en mythen over (content) marketing in de agrarische sector.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Deel dit bericht: Facebook Twitter LinkedIn