MechaMarkt.nl

MechaMarkt.nl, jouw online live event

Jouw Online Live Event

BatavierenBende presenteert MechaMarkt.nl, jouw online live event.

Het coronavirus heeft de wereld stilgezet. Vele sectoren worden hard geraakt, waaronder de evenementenbranche. Ook in de groene en agrarische sector, waar beurzen een belangrijk middel zijn om de doelgroep te bereiken en de nodige awareness te creëren, is er nog geen of slechts beperkt zicht op perspectief.

Met in ons achterhoofd de rol van beurzen in de customer journey en de snel digitaliserende samenleving heeft BatavierenBende een nieuw concept ontwikkeld voor machinefabrikanten en -leveranciers in de groene en agrarische sector: MechaMarkt.nl, jouw online live event. Binnen dit concept organiseer jij jouw eigen virtuele evenement. Vanuit de showroom (bij de fabriek, importeur of dealer) presenteer jij live jouw machines via Facebook of YouTube.

Promotie

Breng jouw online live event onder de aandacht bij jouw doelgroep. Via social media, nieuwsbrieven en vakmedia.

Online Live Event

Organiseer jouw eigen virtuele evenement vanuit de showroom. Presenteer jouw machines live op jouw Facebook of YouTube-kanaal. Wij verzorgen de technische kant van de live registratie, uw account managers modereren “de stand” en gaan live het gesprek aan met de klant. 

Lead Generatie

Het gaat natuurlijk om de interactie en het verzamelen van digitale visitekaartjes. Een goed landingspage met relevante content die uw klant verder helpt zijn hierbij de sleutel tot succes.

Strijdplan

Online Live Event

Binnen het concept MechaMarkt.nl organiseer jij jouw eigen virtuele evenement. Vanuit de showroom (bij de fabriek, importeur of dealer) presenteer jij jouw machines live via Facebook of  YouTube. De doelgroep brengen wij van tevoren op de hoogte door relevante vakmedia in te kopen. De sociale interactie tijdens het evenement zal het bereik verder vergroten. 

De interactie kan realtime door ons of door jouw team worden gemodereerd. De live-uitzending kan op elk moment van de dag worden gehouden – in verband met de seizoensgebonden werkzaamheden van jouw doelgroep – en wordt opgenomen. Zo kan jouw doelgroep kijken wanneer het haar uitkomt. Vanzelfsprekend hoef je niet om te kijken naar de techniek. Wij ontzorgen je volledig!

Leadgeneratie

Indien gewenst maken wij een online landingspagina (jouwmerk.mechamarkt.nl) met focus op aanvullende informatie over de desbetreffende machines en de mogelijkheid tot het plaatsen van conversie-triggers. Denk hierbij aan een contactformulieren voor het downloaden van brochures, white papers, (digitale) magazines en/of het aanvragen van goody bags. De verzamelde leads worden gedeeld, zodat het verkoopteam vervolgens ten strijde kan trekken.

Demodag of huisshow?

Natuurlijk kan het concept MechaMarkt.nl ook worden ingezet voor de promotie en/of verkoop van overjarige modellen en/of tweedehands machines als demodagen of huisshows van dealers/importeurs niet (kunnen) doorgaan. Nieuwsgierig naar de mogelijkheden of heb je interesse in het organiseren van jouw MechaMarkt.nl, laat dan je contactgegevens hieronder achter of neem contact met ons op. 

Uitrusting

Promotie

Wij nemen je de volledige promotie van het live event uit handen. Wij maken de advertenties op en zorgen voor de distributie bij de juiste kanalen, zodat jouw doelgroep weet wanneer ze hun agenda moeten blokken.

 • Opmaak advertenties (incl. advertorials en banners)
 • Aanmaken Facebook Event
 • Inrichten Facebook Advertentie Campagne
 • Inkoop overige advertentie ruimtes (vakmedia, Twitter, LinkedIn)

Live Stream

Bij het streamen van een professioneel evenement komt veel kijken. Op basis van jouw doelstellingen optimaliseren wij het concept en schrijven wij een script. Daarnaast regelen wij minimaal één vaste camera, een flexibele camera en desgewenst een camera voor interviews. Vanuit onze regie zorgen wij voor de techniek achter een professionele livestream waarbij de diverse camera’s worden afgewisseld. Een goede internetverbinding op de locatie is voldoende.  Wij leveren 24 uur na de live uitzending de opname bewerkt op, zodat jij hem later nog een keer kunt gebruiken.

 • Script
 • 2 – 3 camera’s
 • Professionele cameramannen
 • Licht- en Geluid
 • Schakeltechnicus / Regie
 • Op- en afbouw
 • Techniek
 • Nabewerking

Aankleding

Een beursstand geef je ook een professionele uitstraling, dus je livestream ook.  Indien gewenst verzorgen wij de creatie en productie van de aankleding (vlaggen, banieren, etc.). Wil je gebruik maken van een professionele presentator, dan kunnen wij dit voor je regelen. Uitgezonderd de machines (en eventueel de locatie en het technische verkoop verhaal) ontzorgen wij je dus volledig.

 • Promotie materiaal
 • Presentator / host
 • Greenscreen

Interesse?